OPINIE GOŚCI - Noclegi Kudowa-Zdrój - Apartamenty Miranda

Przejdź do treści

Menu główne:

OPINIE GOŚCI

Zachęcamy do udzielenia opinii po udanym pobycie w naszym ośrodku.


Opinie Gości
Spędziliśmy tu rodzinną niezapomnianą majówkę. Miejsce idealne do wypoczynku z dala od zgiełku miasta. Apartamenty czyste i wygodne. Właściciele bardzo otwarci, wkładają w tę ciężką pracę wiele serca! Będąc 400 km od domu czuliśmy się jak w domu:)
Kuchnia - rewelacyjna!
Szczerze polecam !!!!
Pozdrawiamy i dziękujemy za miło spędzony czas :)!

Marcin G. z rodziną.                                                                                         2017-06-05
Wraz z całą rodziną spędziliśmy tu święta Wielkanocne! Bardzo fajnie zorganizowane! Pani Małgosia dała całe swoje serce dzieciom - zorganizowała malowanie jajek i zdobienie ciasteczek własnego wypieku, mimo tylu obowiązków i zmęczenia była dla Nas!super! podziwiam!Jedzenie bardzo dobre! atmosfera bardzo rodzinna! przemiła obsługa! Pokoje bardzo ładne i gustowne.
Dziękujemy bardzo! pozdrawiamy.

Małgorzata K. z rodziną                                                                                     2017-04-17
W minioną sobotę (29.10.2016r) urządziliśmy w Mirandzie nasze wesele. Nawet będąc malkontentem nie mielibyśmy choćby jednego słowa krytycznego. Piękne miejsce,znakomita i profesjonalna obsługa,sterylna czystość, pyszne jedzenie,stół udekorowany jak dzieło sztuki, i ten klimat zachęcający do powrotu. Powtarzamy te słowa za wszystkimi bez wyjątku uczestnikami imprezy. Bardzo byśmy chcieli obchodzić tu nasze rocznice. Więc wszystkim,którzy wybiorą Mirandę życzymy takich samych wrażeń i wspomnień. Tak szczęśliwie rozpoczęło się nasze małżeństwo.
Nie można lepiej.

Zbigniew S.                                                                                                     2016-11-03
Chciałbym podziękować za bardzo miło spędzony czas w Państwa apartamencie, wspaniałe śniadania, miłą obsługę że o wspaniałej nalewce nie wspomnę. Man nadzieje że nie był to ostatni raz.

Jan P.                                                                                                            2016-09-26
Najwspanialsze miejsce- lokal- sala wesel, imprez , pokoje hotelowe!!!! To ekskluzywne, w drobiazgach luksus!!! Wysokiej klasy , wszystko lacznie z najdrobnjeszymi detalami ELEGANCKIE z wyszukanym gustem! Kuchnia, nakrycia stolowe!!!! To wszystko trzeba zobaczyc - nie do opisania! Bylam z kolezankami z Gdyni  - jestesmy pod WRAZENIEM! WROCIMY!!

Bogna                                                                                                            2016-08-19
Miejsce cudowne na odpoczynek z dzięcmi i nie tylko..., świetne jedzenie, wszystko na najwyższym poziomie!!!!, serdeczne polecam!!!!, z chęcia wrócę na dłużej...

rodzina ze Starego Sącza                                                                                   2016-08-17
Apartamenty Miranda nieopodal Kudowy Zdrój... tuż przy granicy z Czechami. Idealne dla rodzin. Basen, plac zabaw, piękny dojazd wiejską drogą, cisza... Apartamenty super i w rożnych wydaniach/konfiguracjach. Dla każdego coś dobrego. Jedzonko także pyszne. Atmosfera przemiła. Strona www nie oddaje w pełni uroku tego miejsca. Dla mnie 10 w skali do 10. Polecam z czystym sercem.

Agnieszka R.                                                                                                    2016-08-01
Z łezką w oku wyjechaliśmy z Mirandy po 10-dniowym pobycie. Atmosfera, klimat miejsca, obsluga, pokoje, atrakcje dla dzieci, otwartość właścicieli - SUPER!!! Serdecznie polecamy wszystkim, ktorzy chcą odpoczać w bardzo dobrym standardzie, ze smacznymi posiłkami.

Rodziny z Wielkopolski                                                                                       2016-07-14
Bartek Okopiński — *****
Od pierwszego spotkania po przemaszerowaniu przez lokale pod wesele w Kudowie wiedzieliśmy gdzie zorganizujemy przyjęcie. Na nic się zdały internetowe lektury na temat organizacji przyjęcia, Pani Małgosia od początku wiedziała lepiej niż my czego nam trzeba. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy za profesjonalną obsługę. Macie Państwo wyjątkowo życzliwy i dobrze funkcjonujący personel! Jedzenie przepyszne a ilość nie do przejedzenia (to jedyna bolączka jaką przeżywali goście !! :) ). Mamy nadzieję złapać jeszcze jakiś wolny termin w przyszłości (okazja jeszcze nieznana :) )

bartek
SZCZERZE POLECAM POBYT W APARTAMENCIE MIRANDA, JEST TU NAPRAWDĘ FAJNIE!!!!!!! SZCZEGÓLNE PODZIĘKOWANIA DLA PANI MADZI - SERDECZNEJ, CIEPŁEJ OSOBY , KTÓRA Z UŚMIECHEM NA USTACH CODZIENIE PODAWAŁA NAM PYSZNE ŚNIADANKA !

RODZINA Z JASŁA
Właśnie wróciliśmy z majówki z Mirandzie i jesteśmy zachwyceni. Cisza, spokój, śpiew ptaków, duży ogród do biegania dla dzieci, trampolina. Pokoje przytulne, czyste, łóżka wygodne i największy plus to kuchnia. Tak smacznie dawno nie jadłam, posiłki przepyszne, ładnie podane, urozmaicone. Kuchnia jak w hotelu pięciogwiazdkowym. Przemiła właścicielka i reszta personelu. Wiem...wiem same pochwały... ale ja naprawdę nie wiem czego mogłabym się przyczepić.
Małgorzata M.
( malg...@...0.pl )
pobyt: 2015-04-30 - 2015-05-04
Właściciele i personel bardzo życzliwi i pomocni. Czuliśmy się komfortowo. Cisza, spokój i bardzo czysto. Jedzenie znakomite, świeże i urozmaicone. Gorąco polecam :)

Ewa 20 lipca 2014
Wspaniałe, swojskie potrawy; śpiew ptaków a zarazem cisza, miejsce godne polecenia.
Andrzej 23 kwietnia 2014
rewelacyjna kuchnia - tradycyjne polskie jedzenie, "niesklepowe" wędliny, dania obiadowe do wyboru i "do oporu", 2. bardzo życzliwi ludzie - właściciele i pracownicy 3. czysto, czysto ... czysto .. 4. duże jasne pokoje 5. dobre, nowe wyposażenie pokoi i łazienek 6. czułem się chcianym gościem, nie klientem Polecam, na pewno wrócę ;-)

Paweł  22 kwietnia 2014
Miła obsługa, smaczne śniadania, super kawa serwowana na życzenie. Super miejsce na wyjazd z rodziną. Cisza, spokój idealne miejsce do wypoczynku z dala od głośnych kurortów. Dojazd do Zieleńca nie był wcale uciążliwy, a ceny o wiele niższe. POLECAM

Marcin 12 lutego 2014
Dziękujemy za wspaniałe wesele na wspaniałej sali. Organizacja pierwszorzędna, obsługa na najwyższym poziomie! Polecamy serdecznie! Piękne górskie widoki dopełnia cisza i spokój :) Dziękujemy Pani Gosiu i polecamy serdecznie Apartamenty Miranda :)

Piotrek Grabiec
Bardzo serdecznie dziękujemy za udane przyjęcie weselne 17 maja 2014 roku.
Szczególnie Pani Gosi za rady jakich udzieliła,
uśmiech naszych Gości i klimat tego miejsca!
Pozdrowienia dla całego personelu,
będziemy tu wracać myślami a jak będzie okazja to i osobiście.

Izabela i Krzysztof Pietrusewicz
Wszystko OK, duża troska o Gości, polecam. Byłem ze znajomymi na weekend majowy.
Najserdeczniejsze życzenia w Nowym Roku, oraz gorące podziękowania za przecudownie spędzony czas ŚWIĄTECZNY 2013. W Mirandzie jesteśmy kolejny raz , przecudownie spędziliśmy święta Bożego Narodzenia Kiss. Dziękujemy za zorganizowanie rodzinnych świąt (wypiekanie pierników , wieczór taneczny i karaoke...) Już szykujemy sią na następne święta. POLECAMY Z CAŁEGO SERCA, cudowan okolica, wyśmienita kuchnia, a przede wszystkim FANTASTYCZNI WŁAŚCICIELE MAŁGOSIA I MAREK :** PS. POZRAWIAMY RÓWNIEŻ SENIORKĘ dziękujemy

Karina i Michał z całą rodziną Poznań
02 stycznia 2014
Bardzo dziekujemy za pobyt w dniach 7-8-9 listopad u tak miłych ,sympatycznych właścicieli i tak zaangażowanego personelu . Miejsce przewspaniałe , jedzenie przepyszne , warunki na bardzo wysokim poziomie (*****) ten cały urok i miły klimat stwarzają tak cudoni właściciele, Pani Małgosia to przesympatyczna osoba .Polecam goraco apartamenty ..... i do zobaczenia.

Drewplast -Edyta Pilarczyk z załogą
20 listopada 2013
Andrzej: Jak w Bajce
Piękne okolice, gospodarze na medal,warunki noclegowe na pięć gwiazdek a wyżywienie niebo w ustach. Jak raz tam będziesz to będziesz tam wracał.
26 marca 2013
Bardzo miło wspominamy pobyt latem 2012 roku, w naszym obiekcie Gości z Belgii.

Ania z rodziną ... pisze:

" Do tego miejsca przyciągnęła nas na początku nazwa jednego z obiektów - Uroczysko i z całą pewnością także opatrzność. Pojechaliśmy tam latem. Po raz pierwszy chyba udało nam się znaleźć miejsce, w którego prowadzenie włożono tak wiele serca, dobroci i smaku. Gościnność w najlepszym wydaniu. Wyborne jedzenie, śniadania, jakich nie oferuje żaden 4 czy 5 gwiazdkowy hotel. Miejsce zaciszne, spokojne i zwyczajnie piękne. Wzniesione z ruin, po których została nazwa i część fundamentów. Przyjazne i otwarte. Prowadzone przez fantastycznych ludzi, z którymi można rozmawiać godzinami. Piszę o nim, ponieważ jest naprawdę wyjątkowe, godne polecenia, szczególnie kulinarnym blogerom. Jego gospodyni - Pani Małgosia, wie i zna się na kuchni jak mało kto. Menu obfituje w sezonowe produkty, rzadko się powtarza, obfituje w produkty domowe, własne likiery, przetwory, konfitury, grzyby i zioła zbierane w okolicy. Jest jednocześnie i proste i bardzo wyrafinowane, czerpiące z kuchni całego świata. Polecam Wam gorąco to miejsce. Apartamenty "Miranda", położone 5 km od centum Kudowy-Zdrój."

Dziekujemy za te miłe słowa i zapraszamy do lektury wspaniałe blogu kulinarnego który prowadzi Pani Ania. Pobyt u nas został opisany tutaj >


Małgosia i Marek Młynarscy
Dziekuję za niezapomniany wrześniowy weekend. To był mój czas,oderwanie się od codzienności a w rezultacie początek nowego życia po powrocie do domu.
Jest u Was ten szczególny klimat,ciepło które przyciąga,żeby powrócić.Mam nadzieję,że to już niedługo.
Małgosiu i Marku całuję i do zobaczenia

Agnieszka Z.
Dolaczamy do grona sympatykow Mirandy! Spadzilismy tu ostatnie dni sierpnia 2012. W cudownej atmosferze i pieknych klimatach, stworzonych takze dzieki niezwyklej goscinnosci gospodarzy. Nie przesadze jesli napisze, ze po raz pierwszy spotkalismy sie z takim przyjeciem, troska i zyczliwoscia. Cudowna kuchnia, przepyszne sniadania. Jednoglosnie chcemy tu wrocic. I to juz, mam nadzieje, niedlugo. Dla takich widokow, pieknej okolicy i atmosfery. Pani Malgosiu, Panie Marku, dziekujemy serdecznie i do zobaczenia,

Pozdrawiamy z Belgii :-)
Nazwa Uroczysko w pełni zasłużona. Miejsce urokliwe bardzo, widok jak z landszafta, obsługa bardzo profesjonalna. Wielki plus za jedzenie- bardzo smaczne, domowe, ale z pomysłem, oddzielny plus za desery:)))- a kolejny za tarty:)))
Można polecić osobom, które najlepiej odpoczywają w ciszy, w kontakcie z naturą, w w otoczeniu życzliwych ludzi.
Pozdrawiamy- rodzina z Bydgoszczy, sierpień 2012
poniedziałek, 13 sierpnia 2012
Dziękujemy Państwu za miły pobyt w styczniu tego roku. Byliśmy w apartamencie Lux B ( urządzony z gustem) przez dwa tygodnie i nie mieliśmy czasu się nudzić. Bardzo ładny ośrodek położony w pięknej i spokojnej okolicy. Szczególne podziękowania dla Pana Marka za miłe rozmowy i codzienne odśnieżanie naszego samochodu. Polecamy wszystkim właścicielom czworonogów, Państwo Małgorzata I Marek chętnie nas przyjęli z naszą jamniczką.
sobota, 28 lipca 2012
Gorąco polecam ten uroczy zakątek. W tym miejscu można wypocząc o każdej porze roku. Atmosfera jaką tworzą Gospodarze i cały Personel sprawia, że człowiek czuje się "jak u siebie w domu". Do tego pyszne jedzonko i naleweczki Gospodyni ;), ...nic więcej nie trzeba. Pozdrawiamy serdecznie Rodzina z Trzebieży (Zachodniopomorskie)
poniedziałek, 13 lutego 2012
Z czystym sercem polecam Mirandę. Byłem na urlopie kilka dni i to był jeden z najlepszych moich pobytów. Piękne pokoje, cudowna okolica i ceny przystępne. Zatem polecam
piątek, 13 stycznia 2012
Właśnie od Państwa wróciliśmy, wraz z przyjaciólmi spędziliśmy u Państwa wspaniałe ostatnie 3 dni 2011 roku, impreza rewelacja, miejsce przeurocze, warunki super, jedzonko pierwsza klasa - na najwyższym poziomie, same miłe niespodzianki, cieszę się, że was znalieźliśmy:), dziękujemy i pozdrawiamy

zadowoleni goście ze swarzędza k/poznania
NA NIEWIELKIM WZGÓRZU, TUŻ PRZY LESIE JEST CUD PENSJONAT JAK WIEŚĆ NIESIE.
SĄ TAM KRÓLEWSKIE APARTAMENTY...

sobota, 18 czerwca 2011
Polecam to miejsce szczególnie dla Tych Wszystkich, którzy mają małe dzieci. My wspólnie z naszymi córeczkami, od ponad 5-ciu lat staramy się spedzać tu każdą wolną chwilę, kiedy zbliża się dzień wyjazdu do Mirandy, cała nasza rodzina o niczym innym nie mówi.

piątek, 20 maja 2011 Marcin i Marta
Miejsce w którym człowiek zapomina...zapomina o rzeczach, które na co dzień potrafią wyprowadzić z równowagi...Miejsce, w którym człowiek odnajduje wewnętrzny spokój...Uprzejmość i życzliwość właścicieli jak i całej ekipy doprowadza do tego, że zapominasz, że rozmawiasz z kimś, kogo widzisz pierwszy raz...Żeby to poczuć, MUSISZ TU PRZYJECHAĆ!!!!

2011/01/05 12:44:23 G.Juzyca
Polecam Bardzo,Bardzo Gorąco - tak to miejsce , jak i właściciele - cudowni - polecając ...Jednocześnie zapewniam, iż każdy kto tam zawita - wróci kolejny raz. Miejsce godne polecenia , o każdej porze roku;dla samotników, jak i całych rodzin.P O L E C A M

2010/10/29 21:21:55 MJA
Bardzo sympatyczne miejsce i bardzo sympatyczni ludzie. Włściciele i personel chętni do pomocy w każdej sprawie. Jedzenie na Granicy pycha, widoki i cisza. To jest to. Pozdrawiam BW

2009/08/04 09:18:21 B.W
Pozdrawiam, sympatyczną Panią Małgosię. Do zobaczenia latem.

2009/03/26 21:04:30 Konarski Zygmunt
Piękne miejsce :)

2009/03/15 23:23:09 Raszke
 
Copyright 2016. All rights reserved.
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego